Članovi RK „Radnički“ na jubilarnom 30. kampu „Rastimo“

Posle dužeg vremenskog perioda članovi rukometnog kluba „Radnički“ su učestvovali na jubilarnom 30. kampu Rastimo. Tadija Šaponjić, Milivoj Petrov, Pavle Guran, kao i njihov trener Darko Ivković su od 11-21. jula bili učesnici druge smene međunarodnog rukometnog kampa Rastimo u Svilajncu.


Kamp Rastimo je po kvalitetu rada i uslovima najbolji rukometni kamp jugoistočne Evrope. Jedini je kamp gde se vrši obuka igrača mlađih kategorija i deca na terenima sa loptom provode 4 sata dnevno. Takođe su organizovane edukativne radionice a polaznici svakodnevno po rasporedu koriste bazen sportskog centra u Svilajncu. Sve to pod budnim okom trenerske ekipe kampa i organizatotora i jednog od osnivača kampa Đorđeta Jakšića. Posebna vrednost je sticanje novih poznanstava i druženja.


-„Ove godine, u drugoj smeni u kampu Rastimo su boravila deca iz: Srbije, Republike Srpske, Makedonije, Austrije i Belgije. Najveće probleme su nam zadavale temperature vazduha i tropski dani ali uz plan i program rada gde se posebna pažnja obraćala na zdravlje mladih sportista uspešno smo ostvarili zacrtane ciljeve. Nadamo se da će se saradnja sa kampom Rastimom nastaviti i u narednom periodu.“, izjavio je Darko Ivković trener rukometnog kluba „Radnički“.

jaša tomićkampRadnickirastimorukometsvilajnac
Komentari (0)
Dodaj komentar